Harderwijk
06 121 53 558
info@carbon-peeling.nl

Acné

effectieve huidverbetering

Acné, ontsierende rode vlekjes of pukkeltjes op de huid. We zien dit huidprobleem vaak bij jongeren in de puberteit. Acné is een overmatige productie van talg wat zich uit in puistjes op de huid. We zien ze vooral in het gezicht maar kan ook op andere delen van het lichaam zichtbaar zijn zoals rug, borst en armen.

Carbon Peeling is een laserbehandeling die zich richt op de diepere huidlaag waar o.a. de aanmaak van collageen wordt geactiveerd. Ook is deze behandeling zeer effectief voor acné want de warmte van de laser zal ook de talgproductie verminderen.

Carbon Peeling zeer effectief voor acné problemen

Het advies is om bij acné problemen te kiezen voor een kuur van 6 behandelingen. We zullen de behandeling elke 2 weken herhalen. Uiteraard dien je de dagelijkse huidverzorging ook optimaal uit te voeren, hier kan een schoonheidsspecialiste je verder mee helpen. Voeding speelt ook een rol.

De werking van de laserbehandeling kan nog tot een jaar na de behandeling merkbaar zijn. Na de kuur dien je 4x per jaar de behandeling te herhalen voor een optimaal resultaat.

Bekijk hier het tarief voor een kuur van 6 behandelingen.