Harderwijk
06 121 53 558
info@carbon-peeling.nl

Beenvaatjes

effectieve huidverbetering

Beenvaatjes, ook wel berkentakjes genoemd, kunnen als onsierlijk worden ervaren, met onze yag laser kunnen wij deze behandelen.

Beenvaatjes zijn een soort “spinnetjes” vlak onder de huidlaag in de kleur blauw/rood. Je kunt ze vaak vinden in de knieholtes, op bovenbenen en kuiten. Ze zijn vaak maar 1 – 3 mm dik. Deze vaatjes zijn niet meer in gebruik, de rode kleur komt door opgehoopt bloed in het vaatje.

Je ondervindt er geen klachten van maar kunnen cosmetisch onsierlijk worden ervaren. Ze zijn meestal ontstaan door hormoonschommelingen, erfelijke aanleg of je hebt een beroep waarin je heel veel staat, de druk wordt dan opgebouwd in de haarvaten.

Let op: blauwe gebobbelde spataderen zijn NIET door ons te behandelen.

Beenvaatjes op de huid

Behandeling beenvaatjes

De laser geeft een puls op de haarvaatjes en door de warmte van de laser beschadigen deze vaatjes en worden ze door het lichaam zelf opgeruimd vergelijkbaar met het verwijderen van een tatoeage.

Zorg dat je een ca 4 weken voor en na de behandeling alle zonlicht vermijdt. De huid mag tijdens de behandeling niet gebruind zijn.

Na de behandeling zal de huid wat warm aanvoelen en licht opzwellen, dit verdwijnt meestal na een dag. De vaatjes kunnen wat veranderen van kleur en worden na ca 2 dagen worden opgeruimd door het lichaam. Er is dan niets meer zichtbaar.

Gemiddeld zijn er 2-4 behandelingen nodig, de volgende behandeling is na ca 8 weken weer in te plannen. Het verwijderproces is nog in gang, eerder behandelen blijkt niet zinvol. Klik hier als je wilt weten wat het tarief is voor deze behandeling.

Ik wil een afspraak