Harderwijk
06 121 53 558
info@carbon-peeling.nl

Carbon Peeling

effectieve huidverbetering

De carbon peeling is ontzettend populair en is zeer effectief voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wat deze behandeling zo effectief maakt.

Carbon peeling is VEILIG en PIJNLOOS.

Waarom Carbon Peeling?

  • Diepe reiniging van de huid
  • Verminderen van rimpels en lijntjes
  • Egaliseren van de huid
  • Verminderen van Acne
  • Activeren van de Fibroblasten
  • Verhogen Collageen en Elastine productie
  • Verkleinen van grove poriën
  • Verminderen van littekentjes

De behandeling

We starten de behandeling met een goede reinigingvan het gezicht. Vervolgens wordt het product (carbon créme vol met vitaminen en mineralen) aangebracht. Na ongeveer 10 minuten droogtijd zullen we de laserbehandeling starten.

De Carbon Laser Peeling stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. De huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

De laser verwarmt de aangebrachte carbon en verdampt deze van de huid af en neemt daarbij ook onzuiverheden en dode huidcellen mee. Het resultaat van de carbon peeling is dat de huid gezuiverd wordt en strak trekt. Na de laserbehandeling reinigen we de huid opnieuw en sluiten we de behandeling af met een verzorgende créme.

De laserwarmte in de lederhuid (2e huidlaag) stimuleert de aanmaak van collageen, elastinevezels én hyaluron aanzienlijk, waardoor het vochtgehalte stijgt (hydratatie), de elasticiteit van de huid neemt sterk toe (anti-ageing) en dus de fijne lijntjes en rimpels doet verminderen of verdwijnen.

Bij elke behandeling Carbon Laser Peeling maken we gebruik van de Q-Switch ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op, collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte is ook wat je voelt tijdens het laseren.

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling wat strak en licht gezwollen aanvoelen, maar dit verdwijnt al snel na de behandeling en is heel normaal. Het is dan ook van groot belang dat je de huid insmeert met een goede beschermende spf30 houdende créme. Het advies is om de eerste 48 uur na de behandeling geen sauna of zwembad te bezoeken. Let extra op met de zonnestralen.

De behandeling richt zich op de diepere huidlaag zonder de bovenste huid te verdunnen of beschadigen. De behandeling is veilig!

Je kunt deze behandeling eenmalig laten doen maar wij adviseren een kuur van 3x. Elk seizoen kun je daarna de behandeling herhalen voor een optimaal resultaat/onderhoud. We informeren je graag tijdens je eerste behandeling. Voor het behandelen van een huid met acné, is het advies om te kiezen voor een kuur van 6 behandelingen.

Neem contact met ons op voor een vraag of het maken van jouw afspraak. 
Wij werken uitsluitend op afspraak!

De duur van een behandeling is ca 45-60 minuten.
Voor een optimaal resultaat is een kuur aanbevolen, klik hier voor de tarieven

Ik wil een afspraak