Harderwijk
06 121 53 558
info@carbon-peeling.nl

Getest: Carbon Peeling

effectieve huidverbetering

Getest: Carbon Peeling

Als ik start met het aanbieden van een behandeling dan vind ik dat de behandelaar ook zelf een behandeling moet hebben ondergaan. Je weet dan waar ik extra op kan letten of hoe het voelt.

Behandeling van het gezicht

De meeste Carbon Peeling behandelingen zullen voor het gezicht zijn. Het grote voordeel van onze laserstudio is dat wij met 2 behandelaars werken. Ik heb mij vooral gericht op Carbon Peeling, beenvaatjes en pigmentvlekken naast het verwijderen van tatoeages. Mijn partner doet voornamelijk het laseren van tatoeages.

Maar goed …. het gezicht. Tot wel even spannend want hoe voelt een behandeling aan? Na het aanbrengen van de carbon créme start het laseren. Het voelt op de plek waar de laser zich bevindt even warm aan, op dunnere huiddelen zelfs wat extra warm. Nu ben ik zelf niet zo goed met warmte, ik geef ook de voorkeur aan een koudere douche. Zo zal iedereen het weer anders ervaren. Het doet zeker geen pijn!!

Carbon Peeling is absoluut veilig en pijnloos

Ik heb inmiddels 3 behandelingen ondergaan en merk dat mijn fijne rimpeltjes onder mijn ogen een veel minder diep zijn. Ook heb ik een zachte en schone huid. De elasticiteit is duidelijk verbeterd.

Carbon Peeling gezicht

Handen

Nu werk ik al een aantal jaar in mijn Nagelstudio waar ik mij richt op de natuurlijke nagel. Ik ben dus ook veel met handen bezig. Een ultieme test is om 1 hand te laseren en te vergelijken tov de andere hand wat een carbon peeling voor de handen doet.

Verbluffend resultaat! Ik heb mijn hand op maandag behandeld en daarna aan al mijn klanten van die week gevraagd wat er op viel. Iedereen wees de behandelde hand aan. De huid glimt meer, ziet er frisser uit. Het lijkt zelfs of de ouderdomsvlekjes minder zijn. Ook merk je dat de elasticiteit is verbeterd, als ik een velletje oppak van de hand dan schiet deze direct weer terug. Bij de onbehandelde hand blijft het nog even staan voordat het weer plat ligt. De huid oogt ook droger terwijl ik gewend ben met de juiste producten goed te smeren.

Elasticiteit van de huid wordt duidelijk verbeterd

Carbon Peeling hand

De Carbon Peeling van handen wordt in Nederland veel minder gedaan dan in bijvoorbeeld Dubai.

Wil je een afspraak plannen voor jouw Carbon Peeling, neem dan contact met ons op.